سوله مرغداری

سوله مرغداری یکی دیگر از انواع سوله هایی است که طرفداران خاص خود را دارد و روش های ساخت مختلفی برای آن وجود دارد که البته در ساخت سوله مرغداری باید قدری دقت بیشتری کرد.

چرا که مسائل دیگری هم به غیر از ساخت خود سوله در آن دخیل هستند که در ادامه خواهیم گفت و یک شرکت سوله سازی خوب قبل از هرچیز باید تمام آن نکات را در نظر بگیرد.
درکل بعضی از سوله ها اصلا برای ساخت سوله مرغداری مناسب نیستند و بعضی ها هم با در نظر گرفتن بعضی فاکتورها می توانند مناسب باشند و برخی دیگر نیز برای سوله مرغداری بسیار عالی هستند که در ادامه تمام آن ها را بررسی خواهیم کرد.

روش اول  (خرپایی)

طبق معمول یکی از بهترین و معقولانه ترین روش ها برای ساخت سوله مرغداری استفاده از سوله سبک خرپایی است . ویژگی های سوله خرپایی در اجرای سوله مرغداری این اجازه را به ما داده است تا برای دهانه های مورد استفاده با بهینه کردن میزان فولاد مصرفی و افزایش استحکام سوله ، هزینه هارا مدیریت کرده و بازدهی را بالاتر ببریم.
هزینه تمام شده ساخت ، هزینه مصالح و هزینه فنداسیون در سوله خرپایی بسیار پایین است و یک گزینه عالی برای ساخت سوله های مرغداری است.

روش دوم ساخت سوله مرغداری (یو بی ام)

حالت دوم برای ساخت سوله مرغدای استفاده از روش UBM است .
این نوع سوله سبک از لحاظ هزینه تمام شده بسیار پایین است و در نگاه اول مقرون به صرفه و یک گزینه مناسب برای ساخت سوله مرغداری است . اما این یک برداشت اشتباه است.
سوله ی مرغداری که با یو بی ام ساخته شود مشکلاتی خواهد داشت . در این نوع سوله ها مسئله بهداشت یک موضوع مهم است .
در سوله UBM برای عایق کردن از مواد شیمیایی استفاده می کنند که این مواد شیمیایی جذب کننده آلودگی های محیط هستند.

این جذب آلودگی زمانی به ما ضربه می زند که در یک قسمت مجموعه بیماری و ویروسی وجود داشته باشد ، در آن هنگام این آلودگی توسط عایق ها جذب شد و منتشر خواهند شد و تمام مجموعه آلوده خواهد شد.
این عایق ها عموما از جنس پلی یورتان هستند که بسیار نرم بوده و دارای منافذ می باشند که همین امر باعث جذب آبودگی ها می شود.
پس اگر می خواهید یک سوله مرغداری اصولی داشته باشد از سوله UBM استفاده نکنید.

روش سوم ساخت سوله مرغداری (تیرورق)

روش دیگری که برای ساخت این نوع سوله ها می توان استفاده کرد استفاده از سوله های تیرورقی است.
طبق معمول هزینه ساخت سوله به روش تیرورقی بسیار بالا تمام می شود که این موضوع در مورد سوله مرغداری هم صدق می کند.
اگر از بحث هزینه بتوان گذشت و قصد ما ساخت سوله مرغداری با تیرورق باشد در اینصورت مشکلاتی که در روش UBM وجود داشت در آن سوله وجود ندارد و می توان در صورت تحمل هزینه ها ، سوله مرغداری را با تیر ورق ساخت.

بهترین روش ساخت سوله مرغداری

سوله مرغداری به علت اینکه داخل آن باید از دستگاه ها و تجهیزات بزرگ استفاده شود معمولا در ابعاد بزرگ ساخته می شوند و همان طور که میدانیم در روش های تیرورقی و سوله سبک UBM برای دهانه های بزرگ مشکل خواهیم داشت .
با توجه به نکات گفته شده ، بهترین گزینه برای ساخت سوله مرغداری استفاده از روش خرپایی است .

سوله های مرغداری و بهداشت

یک موضوع بسیار مهم در سوله های مرغداری رعایت بهداشت است.
به خاطر همین موضوع بهداشت بود که بالاتر گفتیم ساخت سوله مرغداری قدری متفاوت است.
در وهله اول باید محل سوله مرغداری را تعیین کرد . محل سوله اگر در مجاورت مرغداری های دیگر است باید فاصله لازم را از سایر مرغداری ها داشته باشد .
همچنین سوله مرغداری باید دارای تهویه مناسب باشد تا برای نگهداری طیور مناسب باشد . یک تهویه مناسب برای سوله مرغداری زمانی محقق می شود که از یک سقف قوسی برای سوله مرغداری استفاده کنیم.
گرچه از سقف های هشتی هم می توان استفاده کرد اما میزان تهویه در سقف های قوسی یسیار بهتر است و توصیه می شود که حتما از این مدل سقف استفاده کنیم.

 

سوله مرغداری - فاصله سوله ها

قیمت سوله مرغداری

قیمت سوله مرغداری به عوامل زیادی بستگی دارد . یکی از مهم ترین فاکتور ها برای قیمت ، ابعاد سوله است که ارتفاع و دهانه سوله را شامل می شود.
برای داشتن ابعاد مناسب و بهینه کردن هزینه ها حتما با یک شرکت سوله سازی با تجربه م کنید چرا که این گزینه تاثیر بسیاری در قیمت تمام شده سوله شما خواهد داشت.
ابعاد استاندارد برای سوله های مرغداری می تواند نسبت به بزرگ یا کوچک بودن پروژه متفاوت باشد اما اگر بخواهیم یک ابعاد کلی ارائه کنیم می توان گفت که معمولا دهانه سوله مرغداری را 20 متر در نظر می گیرند و با یک سقف قوسی که بالاتر گفتیم آن را می سازند.

نتیجه گیری

در کل برای ساخت یک سوله مرغداری استاندارد که مورد تایید باشد و برای شما بازدهی لازم را داشته و مشکلاتی که گفته شد را در آینده به وجود نیاورد ابتدا با یک شرکت سوله سازی با تجربه مثل سوله سبک آذین صدرا مشاوره داشته باشید و پس از بررسی سوله و جمع بندی فاکتور های لازم پروژه خود را با خیال راحت استارت بزنید.
جهت دریافت هرگونه اطلاعات و یا دریافت مشاوره و اجرای پروژه های خود می توانید با سوله آذین صدرا در ارتباط باشید.

منبع


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها